ponuda / Prodaja / stan / Voždovac
Vitanovačka, Voždovačka crkva
Voždovac, Beograd
99.999 €
Struktura1.0 soban
Kvadratura45 m2
NameštenostPrazan
Spratnost4 / 4
GrejanjeCG
StanjeStandard
Terasa
Lođa
Francuski balkon
Parking
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
Klima
ID 43053, objavljen 17. Apr 2024

Prelep stan sa fantastičnim pogledom na poslednjem spratu dobro locirane zgrade na Voždovcu - sa terase se pogled pruža na grad, Hram Svetog Save, Ustaničku ulicu, park Šumice. Ispred zgrade su kuće pa ništa ne ometa navedeni pogled.

Stan se sastoji od lodje, kuhinje, kupatila, dnevne sobe i ogromne terase - 6m2. U sklopu kuhinje se nalazi i ostava, uz stan ide i pripadajući podrum, ispred stana takođe prostor za odlaganje.

Stan je veoma lepo osvetljen, sunce u leto samo u jednom delu terase do 7h (deo gde je sto), kao i u drugom delu terase od 18:30 do zalaska (deo gde je ležaj).

Od renoviranja u stanu urađeno hoblovanje parketa, osveženje stolarije (stara je ali veoma dobro očuvana, nije potrebna zamena) kao i terasa. Stan je odličan za reorganizaciju u slučaju odluke za pravljenje još 1 sobe. Krov na zgradi zamenjen pre 6g, nema problem sa vlagom, vetrom isl.

Stan je uknjizen, ima 39m2 građevinske površine + 6m2 terasa; na stanu nema tereta, vlasnik 1/1 - moguća kupovina na kredit.

Lokacija - u blizini TC Stadion, fakulteta: FON, Saobraćajni, FPN, Singidunum, Visoka elektrotehnička..

Idealan za studente, mlade parove 

Stan je za svaku preporuku zbog lokacije, povezanosti sa drugim krajevima kao i mirnoće kraja u kojem se nalazi.

Prodaje se namešten - na fotografijama se ne vidi ugrađeni garderober koji je celom širinom lodje; dovoljno veliki da nema potrebe za ostalim prostorima za odlaganje.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.