ponuda / Prodaja / stan / Zemun
Cara Dušana, Gornji grad
Zemun, Beograd
107.800 €
Struktura1.5 soban
Kvadratura44 m2
NameštenostPrazan
Spratnost1 / 4
GrejanjeEG
StanjeLux
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
Dvorište
ID 43045, objavljen 02. Apr 2024

Predstavljamo stambeno-poslovni objekat u ulici Cara Dušana u Zemunu, nedaleko od naselja Zemunske kapije. Pozicija zgrade i odlična povezanost sa svim delovima grada, kao i blizina kejačini ovu lokaciju izuzetno atraktivnom.

Građena u skladu sa najvišim zahtevima i standardima, ova mala zgrada pruža luksuz svojim stanarima u svakom segmentu. Fasadna stolarija i ulazna vrata su aluminijumska sa termoprekidom, zastakljena troslojnim termoizolacionim staklom ispunjenim argonom. Unutrašnja stolarija je drvena, visokokvalitetna, sa dugogodišnjom garancijom za kvalitet. Kao obloga podova postavljen je višeslojni parket prve klase visokog kvaliteta. Keramika je od kvalitetnog granita prve klase, kao i sanitarije.

U stanu je postavljen brendirani inverter klima uređaj visokih performansi, dok je objekat opremljen video nadzorom u ulazu, hodnicima i podzemnoj garaži, a kod ulaznih vrata je postavljen video-interfon i kontrola pristupa.

U ponudi je jednoiposoban stan od 44 m2 na povučenom spratu, a koji se sastoji iz ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom i trpezarijskim delom, spavaće sobe, kupatila i terase. 

 

Cena stana je 2450 eur/m2 plus pdv. Kupci prvog stana imaju pravo na povraćaj pdv.

 

Tehnički prijem objekta je u završnoj fazi, svi priključci i Direkcija su plaćeni. Useljenje stanara je u toku.

Ag. provizija 2%.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.