ponuda / Prodaja / stan / Zemun
, Gardoš
Zemun, Beograd
150.660 €
Struktura2.0 soban
Kvadratura50 m2
NameštenostPrazan
Spratnost1 / 2
GrejanjePodno
StanjeLux
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
ID 43065, objavljen 25. Apr 2024

1% agencijska provizija!

U jednoj od najlepših ulica Zemuna, na samoj obali Dunava, i na svega nekoliko minuta hoda do Gardoša i Zemunskog keja, predstavljamo kompleks od tri stambene zgrade, luksuzan i izuzetan u svakom smislu.

Objekat se gradi najkvalitetnijim materijalima, a stanovi će biti opremljeni Tarkett parketom, prvoklasnom keramikom, alu stolarijom, sigurnosnim vratima, video nadzorom i video interfonom, roletnama na elektro pogon, dok je grejanje i hlađenje u stanovima preko toplotnih pumpi, sa kombinacijom podnog grejanja i fan-coil aparatima. 

Dodatni utisak komfora stanarima će predstavljati uređene zelene površine i dvorište između objekata.

U ponudi je dvosoban stan na prvom spratu, površine 50,22 m2, južno orijentisan. Sastoji se od predsoblja sa mestom za ugradni plakar, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase.

Cena stana iznosi 150.660 eur plus pdv. Kupcima prvog stana omogućen je povraćaj pdv. Mogućnost kupovine garažnih i parking mesta u objektu, kao i zasebnih ostava.

Omogućeno je plaćanje po fazama, na rate, sa poslednjom uplatom pri useljenju.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.