ponuda / Prodaja / stan / Zemun
Cara Dušana, Cara Dušana
Zemun, Beograd
172.800 €
Struktura2.5 soban
Kvadratura72 m2
NameštenostPrazan
Spratnost4 / 4
GrejanjeEG
StanjeLux
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Penthouse
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
Klima
Dvorište
ID 42994, objavljen 14. Mar 2024

1% agencijska provizija!

Predstavljamo stambeno-poslovni objekat u ulici Cara Dušana u Zemunu, nedaleko od naselja Zemunske kapije. Pozicija zgrade i odlična povezanost sa svim delovima grada, kao i blizina kejačini ovu lokaciju izuzetno atraktivnom.

Objekat se sastoji od prizemlja, 3 sprata i povučenog sprata. Stanovi su orijentisani u pravcu sever-jug. Prizemlje je namenjeno poslovnom prostoru od 160m2, sa terasom površine 192m2 i vrtom površine 114m2. Parking prostor se nalazi u podrumskoj etaži do koje se stiže kolskom rampom.

Fasadna stolarija i ulazna vrata su aluminijumska sa termoprekidom, zastakljena troslojnim termoizolacionim staklom ispunjenim argonom. Unutrašnja stolarija je drvena, visokokvalitetna, sa dugogodišnjom garancijom za kvalitet. Kao obloga podova postavljen je višeslojni parket prve klase visokog kvaliteta. Keramika je od kvalitetnog granita prve klase renomiranih brendova, kao i sanitarije. Svaki stan je opremljen brendiranim inverterskim klima. Objekat poseduje video nadzor u ulazu, hodnicima i podzemnoj garaži, a kod ulaznih vrata je postavljen video-interfon i kontrola pristupa. 

U ponudi je dvoiposoban stan na povučenom spratu po ceni od 2500 eur/m2 plus pdv. Kupci prvog stana imaju pravo na povraćaj pdv.

 

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.