ponuda / Prodaja / stan / Vračar
Kralja Milana, Cvetni trg
Vračar, Beograd
600.000 €
Struktura4.0 soban
Kvadratura181 m2
NameštenostNamešten
Spratnost3 / 6
GrejanjeCG
StanjeLux
Terasa
Lift
Parking
Salonac
Poslovni prostor
Interfon
Internet
Telefon
Dvorište
ID 42961, objavljen 13. Nov 2023

1% agencijska provizija!

Predstavljamo ekskluzivan salonac u strogom centru Beograda, u ulici Kralja Milana, kod Beograđanke, a nedaleko od Trga Slavije, Terazija i Knez Mihailove ulice. Kompletno renoviran i luksuzno namešten, dvostrano orijentisan, nalazi se u dobro održavanoj predratnoj zgradi sa liftom. Stan je po strukturi trosoban, adaptibilan u četvorosoban, ali i u dve stambene jedinice s obzirom da je apartmanski deo odvojen posebnim ulazom. Pogodan za stanovanje, a može se koristiti i kao poslovni prostor.

Sastoji se iz glavnog ulaza sa garderoberom, velikog dnevnog boravka od 47m2, kuhinje i trpezarijskog dela, ostave, toaleta, master spavaće sobe sa kupatilom, kao i odvojenog apartmana sa kupatilom, kuhinjom i terasom. Stanu takođe pripada i parking mesto u dvorištu zgrade.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.