ponuda / Prodaja / stan / Vračar
Sazonova, Crveni krst
Vračar, Beograd
256.000 €
Struktura3.0 soban
Kvadratura65 m2
NameštenostNamešten
Spratnost3 /
GrejanjeEG
StanjeNovo
Terasa
Lift
Parking
Novogradnja
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
ID 43048, objavljen 08. Apr 2024

Agencijska provizija 1% 

U mirnom, prestižnom delu Vračara, na Crvenom krstu, u mirnoj i prelepoj ulici u stambenoj zoni, nalazi se ovaj nov stambeni objekat visokokvalitetne i moderne gradnje. U samom okruženju nalazi se veliki broj objekata neophodnih za normalno funkcionisanje života, kao što su prodavnice, vrtići, škole, banke, apoteke, ugostiteljski objekti, sportski centar...

Kraj je jako pogodan za život za svakoga, a posebno za porodice i osobe sa aktivnim profesionalnim i privatnim životnim stilom. Infrastrukturno odlično povezan i sa blizinom javnog prevoza. Objekat je koncipiran kao petospratni, sa delom garaže sa garažnim mestima u podrumu zgrade. Objekat je izgrađen u izvanrednom i modernom stilu i uz upotrebu vrhunskih materijala.

U okviru objekta u prodajnoj ponudi je ovaj trosoban stan površine 65m2 na trećem spratu, koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kao i dve spavaće sobe,dva kupatila i terase.Stan je prodaje potpuno opremljen.U cenu je ukljucena podrumska ostava od 8m2. Mogućnost kupovine jednog garažnog i jednog parking mesta.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

#ID 43062
Prodaja
289.000 €
Golubačka - Vračar - Lux - Parking mesto
Vračar - Crveni krst
Predstavljamo izuzetan  kompletno renoviran duplex stan od ukupno 118 m2 na odličnoj traženoj lokaciji na 4. od 5 spratova.. Donji deo ima 59 m2 i uknjižen...
3.0 soban1118 m2
SAZNAJ VIŠE
prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.