ponuda / Prodaja / stan / Vračar
Ljubostinjska, Centar
Vračar, Beograd
620.000 €
Struktura5.0 soban
Kvadratura221 m2
NameštenostPrazan
Spratnost3 / 4
GrejanjeCG
StanjeLux
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
ID 43052, objavljen 02. Apr 2024

Prostran stan u centru Vračara. Visoki plafoni odaju utisak još većeg i komfornijeg prostora. Ulaz u stan ima malo predsoblje kao i ormar za obuću. Ukupno ima 5 soba, 3 toaleta, 3 ostave, 1 kuhinja, 1 garažno mesto 17m2, 2 terase. Velika prostrana dnevna soba je veoma svetlosna, ima izlaz na dve terase, takođe poseduje kamin. Staklom je izdvojena jedna soba koja može biti bibiloteka ili spavaća. Dve sobe imaju svoje dodatne prostorije u vidu garderobera ili ostave. Najveća spavaća soba je pored najrasprostranjenijeg tolaeta sa dva umivaonika, tuš kabinom, jaccuzzijem i prostorom za lične stvari. Ukupno stan ima 3 toaleta. Postoji 1 ostava, koja je predviđena za higijenu i veš mašine, druge 2 su u sklopu spavaćih soba. Kuhinja je opremljena i takođe prostrana sa belim elementima. Stan se prodaje prazan. Može se iskoristiti kao poslovni prostor ili kao stambena jedinica sa lepim rasporedom.

 

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.