ponuda / Prodaja / stan / Voždovac
Pašino brdo, Lekino brdo
Voždovac, Beograd
120.000 €
Struktura1.5 soban
Kvadratura40 m2
NameštenostPrazan
Spratnost2 / 3
GrejanjeEG
StanjeNovo
Terasa
Lift
Garaža
Novogradnja
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
ID 43072, objavljen 17. Apr 2024

1% agencijska provizija! 

Promotivna prodaja stanova u izgradnji!

Lekino brdo - na jednoj od najtraženijih lokacija u ovom delu grada, nalazi se luksuzna manja stambena zgrada u izgradnji, u mirnoj ulici, i u blizini svih potrebnih sadržaja neophodnih za udoban život – osnovnih i srednjih škola, vrtića, više marketa, suda, sportskih terena.

Objekat se gradi najkvalitetnijim materijalima, a stanovi će biti opremljeni višeslojnim hrastovim parketom, keramikom prve klase, višekomornom drvo-aluminijum stolarijom, sigurnosnim vratima, sanitarijama prve klase, dok je grejanje u stanovima etažno, sa ugradnim grejnim telima (norveški radijatori poslednje generacije koji garantuju uštedu energije). 

U ponudi je jednoiposoban stan na drugom spratu, površine 40,30 m2. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase.

Cena stana je 3.000 eur/m2 plus pdv, dok se garažna mesta u objektu prodaju po ceni od 20.000 eur plus pdv. Kupcima prvog stana omogućen je povraćaj pdv.

U ovoj fazi gradnje omogućeno je plaćanje po fazama, na rate.

Rok završetka radova je do maja 2025. godine.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.