ponuda / Prodaja / stan / Palilula
Hadžipopovac, Hadžipopovac
Palilula, Beograd
99.990 €
Struktura2.0 soban
Kvadratura50 m2
NameštenostPrazan
SpratnostSU / 4
GrejanjeCG
StanjeLux
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
ID 43033, objavljen 25. Apr 2024

Predstavljamo veoma lep i funkcionalan dvosoban stan u zgradi stare gradnje sa sopstvenim dvorištem na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini TC Zira.

 

Kvalitetno kompletno renoviran, odličnog izgleda, i pored toga što je u polusuterenu ima dosta svetlosti.

 

Trostrano orijentisan, povučen od ulice, i što je najvažnije, to je jedini stan u suterenu te zgrade. U stan ne treba ništa ulagati, odmah je moguće da započnete svoj biznis, a možete i živeti u njemu.  

 

Od prostorija poseduje: predsoblje, prostranu dnevnu sobu, spavaću sobu, veliku kuhinju, kupatilo, a ima i svoj podrum od nepunih 3 kvadrata koji je veoma čist, suv i uredan, a u dvorištu je jako prijatno sedeti jer ima klupu i stočić.  

 

Izuzetno je pogodan i za poslovni prostor jer je lokacija savršena za tattoo ili kozmetički salon, Knjigovodstvenu agenciju ili Notara, pošto u blizini nema ni jednog Notara. Kao što vidite na zadnjoj slici (crvena oznaka) stan je udaljen nepunih 100 metara od TC Zira, što će reći da će vas svako jednostavno i bez puno problema naći. 

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.