ponuda / Prodaja / stan / Novi Beograd
Otona Župančića, Paviljoni
Novi Beograd, Beograd
230.000 €
Struktura3.0 soban
Kvadratura82 m2
NameštenostNamešten
Spratnost2 / 6
GrejanjeCG
StanjeRenovirano
Terasa
Lođa
Lift
Parking
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
ID 43069, objavljen 09. Apr 2024
Agencijska provizija 1%! Prodajemo prostran i svetao stan na drugom spratu, od ukupno šest, u zgradi od crvene fasadne cigle, trostrano orijentisan, u mirnom delu Novog Beograda, zaklonjen od gradske buke, okružen zelenilom. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini svih infrastrukturnih sadržaja potrebnih za udoban život: vrtića, osnovnih i srednjih škola, fakulteta, Doma zdravlja, pijace, Fontane, Hale sportova, keja, banaka, restorana, velikog broja linija gradskog prevoza. Ulaz je uredan, lepo se održava. Ispred zgrade je veliki, slobodan parking prostor, koji nije zoniran.
Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka i toaleta. Spavaći blok je odvojen hodnikom i ima dve spavaće sobe i kupatilo. Stan ima dve terase, pripadajuću ostavu na vrhu zgrade i pravo korišćenja zajedničke prostorije na spratu. Uknjižen je na 75m2, po kupoprodajnom ugovoru ima 82m2 građevinske površine.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.