ponuda / Prodaja / stan / Novi Beograd
Jurija Gagarina, Blok 67a, A blok
Novi Beograd, Beograd
1.150.000 €
Struktura4.5 soban
Kvadratura257 m2
NameštenostNamešten
Spratnost11 / 11
GrejanjeOstalo
StanjeLux
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Duplex
Penthouse
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
Klima
ID 42948, objavljen 17. Jul 2023

1% agencijska provizija!

A blok – U prilici smo da vam ponudimo ekskluzivan penthouse na dva nivoa, sa panoramskim staklenim zidovima, prelepom terasom, trostrano orijentisan, luksuzno opremljen italijanskim dizajnerskim nameštajem. Osmišljen i kreiran od strane poznatih arhitekata i dizajnera, ovaj stan pruža nesvakidašnji doživljaj i ugođaj boravka u njemu. Svakom detalju se pristupalo sa posebnom pažnjom, dok je kvalitet ugrađene tehnike i nameštaja na najvišem nivou - ulaz je obložen kamenom, instaliran je home sistem za pametno upravljanje, Bang&Olufsen TV i ozvučenje, Scavolini kuhinja sa Bosch tehnikom, Masiero rasveta sa Swarovski kristalima, kao i ugradni nameštaj Erba Italia.

Po strukturi četvorosoban, stan poseduje 4 mokra čvora i pomoćne prostorije sa garderoberima i mašinama. Sistem grejanja i hlađenja obezbeđen je preko Daikin toplotnih pumpi. Nalazi se u zgradi sa recepcijom i 24h obezbeđenjem, alarmnim sistemom, i ima zaseban ulaz. U cenu stana uključena su i tri prostrana garažna mesta, kao i pripadajuća ostava u garaži od 50m2.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.