ponuda / Prodaja / stan / Novi Beograd
Savada, Blok 65, West 65
Novi Beograd, Beograd
235.000 €
Struktura3.0 soban
Kvadratura64 m2
NameštenostPrazan
Spratnost8 / 10
GrejanjeCG
StanjeLux
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
Klima
ID 43068, objavljen 02. Apr 2024

Predstavljamo nov trosoban stan u okviru stambeno-poslovnog kompleksa Savada 3, na atraktivnoj poziciji, odakle se vrlo lako i brzo stiže do svih delova grada. Blizina auto-puta, novog mosta na Adi, više popularnih tržnih centara, škola i vrtića, kao i zdravstvenih ustanova, samo su neke od prednosti lokacije na kojoj se stan nalazi.

 

Objekat je luksuzno građen najkvalitetnijim materijalima, a stan opremljen keramikom i parketom prve klase, vrhunskom alu stolarijom sa roletnama koje imaju elektro podizače, sigurnosnim vratima, dok je grejanje centralno preko toplane sa ugrađenim kalorimetrima, i plaća se po potrošnji. 

 

Stan je na izuzetno dobroj poziciji, prepun prirodnog svetla, po strukturi trosoban, površine 65m2. Sastoji se iz prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta, degažmana i terase. Uređen je po projektu arhitekte sa vrlo kvalitetnim materijalima (trenutno je na nekih 70% od kompletnog projekta).

 

Uz stan, prodaje se i parking mesto u sklopu garaže kompleksa, po ceni od 25.000 eur.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.