ponuda / Prodaja / stan / Čukarica
, Banovo brdo
Čukarica, Beograd
275.324 €
Struktura4.0 soban
Kvadratura98 m2
NameštenostPrazan
Spratnost3 / 5
GrejanjeOstalo
StanjeLux
Lođa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
Klima
ID 43074, objavljen 03. May 2024

Predstavljamo lux stambeni kompleks smešten u srcu Banovog Brda, okružen zelenilom i u blizini svih važnih sadržajaa u neposrednoj blizini Ada Mall-a, Košutnjaka i Hipodroma.

Stanovi su projektovani i izgrađeni prema najvišim standardima - svaki stan ima sopstveni sistem grejanja i hlađenja na toplotnu pumpu, "smart home" i "eco home" sistem, kao i balkon ili terasu.

Kompleks je zatvorenog tipa i obezbeđen video nadzorom 24/7, a za dodatnu udobnost stanara postoje i podzemne garaže sa mestima za punjenje elektricnih automobila.

U ponudi je četvorosoban stan površine 98,33 m2, a koji poseduje ulazni deo, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe, degažman, 2 kupatila, toalet i lođu. 

 

Cena stana je 2.800 eur/m2. Kupci prvog stana imaju pravo na povraćaj pdv-a. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi.

 

Rok završetka radova je oktobar 2024. godine.

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

SLIČNE NEKRETNINE

prodaja stanova pik smrtovnice avaz knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online
2024. Sva prava zadržana. San Luni doo.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.